de 27 de ani pe piață
Reprezentanțe în 7 țări
Clienți din mai mult de 100 de țări
Suport de la dezvoltare până la fabricație

EUROCLAMP

EUROCLAMP

Înfiinţată în 1988 în Montaquilla/ Italia, EUROCLAMP este o companie specializată în subcontractare care a început producţia de blocuri terminal cu circuit imprimat din 1991. Graţie experienţei de peste 30 de ani în cadrul unui grup de companii activând în domeniul electronicelor, Euroclamp s-a remarcat drept o companie flexibilă, fiabilă şi extrem de inovatoare.

Articolele producătorului

Conexiune fără șuruburi, rapidă și fiabilă

Conexiune fără șuruburi, rapidă și fiabilă

Practic fiecare producător de blocuri terminale a preluat deja tehnologia și produce blocuri terminale și conectori fără șuruburi. Euroclamp, companie cu care noi avem un parteneriat de lungă durată, nu face excepție de la această regulă. În plus pe lângă gama dominantă de blocuri terminale tradiționale și conectori plug-in cu șuruburi, aceștia oferă și o gamă de bază de blocuri terminale fără șurub și conectori plug-in fără șurub.

Aspect plăcut pe șina DIN

Aspect plăcut pe șina DIN

Alegerea ideală este seria de carcase din plastic de înaltă calitate CEM de la Euroclamp, ce oferă un preț bun, calitate ridicată și multe posibilități de personalizare.

CULORILE, 7 la număr, ale Blocurilor Terminale

CULORILE, 7 la număr, ale Blocurilor Terminale

Verde, gri, negru, albastru, roșu, galben și portocaliu – folosind blocurile terminale colorate de la Euroclamp veți reduce masiv posibilitatea de a conecta cablurile greșit.

Fii diferit, fii mai bun, fii unic

Fii diferit, fii mai bun, fii unic

Design-urile personalizate de la Euroclamp, producătorul de blocuri terminale, vă permit să vă îndepliniți mai bine cerințele tehnice și să fiți unic pe piață.

Aveți nevoie de ajutor?
De ce EUROCLAMP?
  • preț competitiv
  • majoritatea componentelor sunt disponibile direct din stocul nostru
  • portofoliu cu o creștere dinamică
  • gamă largă de accesorii
Stiati că?

Euroclamp este din ce în ce mai mult considerat a fi mai degrabă un "furnizor de soluții" decât un simplu "furnizor de componente". Acest lucru se datorează în mare parte experienței lor cu personalizarea produselor standard, precum și în proiectarea noilor soluții. De la Euroclamp, noi vă oferim în principal o gamă variată de blocuri terminale pcb, conectori plug-in și carcase feroviare DIN, care prezintă calitatea produselor fabricate în UE.

Raportaţi o defecţiune

Doriți să schimbați ceva? Ați dat peste vreo eroare? Sau aveți vreun comentariu interesant? Împărtășiți-l cu noi. Comentariile valoroase vor fi recompensate. Aveți nevoie doar de a descrie eroarea sau un comentariu și sǎ furnizați datele dumneavoastră de contact. Vǎ mulțumim

Detalii de contact
Cookie-urile ne ajută să vă furnizăm servicii. Utilizând serviciile noastre, sunteţi de acord cu utilizarea cookie-urilor.
OK Mai multe informaţii