FASTRON

FASTRON, fondată în 1978, este o companie cu sediul în Germania, specializată in producţia de inductoare. Cu un portofoliu larg de inductoare, Fastron este un partener de încredere pentru inductoare de înaltă calitate şi fiabilitate.
Produse FASTRON din oferta noastră
Aveți nevoie de ajutor?
De ce FASTRON?
  • wide portfolio
  • excellent quality
  • stable availability
Stiati că?
In a wide range of Fastron products can be found miniature SMT inductors, leaded inductors, chokes, power inductors, wide band chokes, RFID transponder coils and many other. Among strengths of Fastron inductors belong wide portfolio, many specialized types for special applications (for example RFID transponders), stable parameters and a long-term availability.
Articolele producătorului FASTRON
PIS înlocuit cu PISA

PIS înlocuit cu PISA

Fastron a îmbunătățit designul inductoarelor de putere ecranate SMD și a lansat noua serie PISA care satisface standardul auto AEC-Q200.

Fastron – carcase metalice cu forme fluente

Fastron – carcase metalice cu forme fluente

Carcasele estetice şi relative masive ale firmei Fastron constituie o noutate, care poate imprima un aspect atrăgător aparatelor dvs.

Rezultate excelente chiar şi la frecvenţe înalte, cu inductoarele Fastron SMT

Rezultate excelente chiar şi la frecvenţe înalte, cu inductoarele Fastron SMT

Dat fiind interesul tot mai mare pentru inductoarele în miniatură SMT (tehnologie cu montare la suprafaţă), vă prezentăm inductoarele Fastron SMT 0805AS şi 0805F. Acestea sunt componente de calitate cu fir înfăşurat, potrivite chiar şi pentru frecvenţe foarte înalte.

Cookie-urile ne ajută să vă furnizăm servicii. Utilizând serviciile noastre, sunteţi de acord cu utilizarea cookie-urilor.