de 27 de ani pe piață
Reprezentanțe în 7 țări
Clienți din mai mult de 100 de țări
Suport de la dezvoltare până la fabricație

FIS

FIS

FIS Inc este o companie japoneză înființată la 20 noiembrie 1992. Firma se concentrează pe dezvoltarea și fabricarea senzorilor de gaz. Un departament R & D puternic, cu 28 de cercetători/dezvoltatori și o echipǎ de producție cu 30 de specialiști în tehnologie/calitate reprezintǎ garanția de inovare continuă și cea mai bună calitate. Capacitatea de producție a FIS este de 12 milioane de senzori pe an.

Articolele producătorului

Senzor de gaz sau modul calibrat?

Senzor de gaz sau modul calibrat?

Senzorii de gaze FIS MOS sunt ieftini, însă calibrarea dispozitivului dumneavoastră nu este. Verificați care sunt beneficiile modulelor calibrate.

Nu dați nici o șansă monoxidului de carbon, "ucigașul silențios"

Nu dați nici o șansă monoxidului de carbon, "ucigașul silențios"

Monoxidul de carbon (CO) mai este denumit așa, datorită abilității sale de a otrăvi rapid și liniștit, fără ca noi, oamenii, să percem cu adevărat pericolul la care ne supunem în preajma acestui gaz. Senzorul SB-500-12 pentru CO de la producătorul japonez FIS sau modulul FIS3051 calibrat din fabrică, vă poate proteja de nivelurile periculoase de CO.

Senzori de gaze și module FIS

Senzori de gaze și module FIS

Ani de experiență cu senzorii de gaze ȋn combinație cu tehnologie de fabricație de ultimă oră.

Aveți nevoie de ajutor?
De ce FIS?
  • ani de experiență cu senzorii de gaz
  • tehnologie de fabricație de ultimǎ orǎ, multe dintre mașini au fost dezvoltate și construite de ei înșiși
  • specialiști ȋn senzori de gaze cu metal oxid semiconductor
  • inovații continue în direcția senzorilor de gaz de putere ultra mică
Stiati că?

Senzorii de gaze sunt, de asemenea, bazați pe tehnologii diferite, cum ar fi combustia catalitică, electro-chimice, de absorbție în infraroșu (NDIR), dar senzorii metal oxid semiconductor (MOS) excelează în sensibilitate, timp de răspuns, stabilitate pe termen lung, costuri și integritate. Ca dezavantaj este doar selectivitatea medie. Aceasta înseamnă că senzorul este cel mai sensibil la gazul-țintǎ, dar are, de asemenea, un anumit grad de sensibilitate la alte gaze.
FlS oferă de asemenea senzor de ozon bazat pe tehnologia MOS, fiind unicul producător din lume. Cu toate cǎ este specializat ȋn senzori de gaze MOS, FIS produce, de asemenea, senzor de combustie catalitică pentru detectarea scurgerilor de hidrogen, care este adoptat la Toyota.

Raportaţi o defecţiune

Doriți să schimbați ceva? Ați dat peste vreo eroare? Sau aveți vreun comentariu interesant? Împărtășiți-l cu noi. Comentariile valoroase vor fi recompensate. Aveți nevoie doar de a descrie eroarea sau un comentariu și sǎ furnizați datele dumneavoastră de contact. Vǎ mulțumim

Detalii de contact

Cookie-urile ne ajută să vă furnizăm servicii. Utilizând serviciile noastre, sunteţi de acord cu utilizarea cookie-urilor.
OK Mai multe informaţii