FLUKE

Fluke Corporation este lider mondial în fabricare, distribuţie şi service pentru instrumente de măsură electronice şi software. De la înfiinţarea sa în 1948, Fluke a ajutat la definirea şi creşterea unei pieţe tehnologice unice, oferind capabilităţi de testare şi depanare care au crescut la un stadiu important în procesele de fabricaţie şi industriile de service. Fiecare nouă unitate de producţie, birou, spital sau clădire construită astăzi reprezintă un alt client potenţial pentru produsele Fluke.
Produse FLUKE din oferta noastră
Aveți nevoie de ajutor?
De ce FLUKE?
  • portabilitate mare
  • robusteţe
  • siguranţă
  • uşor de utilizat
  • standarde de calitate înalte
Stiati că?
De la instalări electronice industriale, întreţinere şi service, la măsurători de precizie şi control al calităţii, instrumentele Fluke ajută la menţinerea afacerilor şi industriei din întreaga lume. Clienţii tipici şi utilizatorii includ tehnicieni, ingineri, metrologi, producători de dispozitive medicale şi profesioniştii reţelelor de calculatoare - oameni care preţuiesc reputaţia instrumentelor utilizate şi care folosesc instrumente ce contribuie la extinderea puterilor şi abilităţilor personale.
Articolele producătorului FLUKE
Cumpără un instrument de măsurare Fluke, obține unul gratuit

Cumpără un instrument de măsurare Fluke, obține unul gratuit

Fluke, producătorul de instrumente de măsurare profesionale vine iarăși cu o ofertă limitată în această toamnă. Nu o ratați! Obțineți un produs Fluke gratuit la achiziții de peste 100 de euro!

Multimetrele FLUKE – calitatea pe primul loc

Multimetrele FLUKE – calitatea pe primul loc

Pentru noi, tehnicienii, un dispozitiv de măsurare fiabil este obligatoriu. Un multimetru de calitate ne ajută să economisim timp, iar FLUKE este o alegere de TOP.

Fluke T5 - Tester cu avantajele unui multimetru cu clește

Fluke T5 - Tester cu avantajele unui multimetru cu clește

Stă perfect în mână, poate suporta o cădere chiar și de la 3 metri, nu trebuie să deschideți cleștii pentru a măsura curentul și puteți face toate acestea cu ușurință, chiar și purtând mănuși. Cumpărați un Fluke, primiți unul GRATIS.

Videoclipurile producătorului FLUKE

Electrical tester Fluke T5-1000

Încărcat pe server: 24.09.2020

5 Fluke clamp meters and testers for general use

Încărcat pe server: 05.06.2020

Meet the new TiS Performance Series

Încărcat pe server: 29.11.2017

Fluke TiS Thermal Imaging Scanner

Încărcat pe server: 17.07.2017

FLUKE 279 FC

Încărcat pe server: 08.07.2016

Fluke connect

Încărcat pe server: 20.05.2016
Cookie-urile ne ajută să vă furnizăm servicii. Utilizând serviciile noastre, sunteţi de acord cu utilizarea cookie-urilor.