de 29 de ani pe piață
Reprezentanțe în 7 țări
Clienți din mai mult de 100 de țări
Suport de la dezvoltare până la fabricație

FLUKE

Fluke Corporation este lider mondial în fabricare, distribuţie şi service pentru instrumente de măsură electronice şi software. De la înfiinţarea sa în 1948, Fluke a ajutat la definirea şi creşterea unei pieţe tehnologice unice, oferind capabilităţi de testare şi depanare care au crescut la un stadiu important în procesele de fabricaţie şi industriile de service. Fiecare nouă unitate de producţie, birou, spital sau clădire construită astăzi reprezintă un alt client potenţial pentru produsele Fluke.
FLUKE products in our offer
Aveți nevoie de ajutor?
De ce FLUKE?
  • portabilitate mare
  • robusteţe
  • siguranţă
  • uşor de utilizat
  • standarde de calitate înalte
Stiati că?
De la instalări electronice industriale, întreţinere şi service, la măsurători de precizie şi control al calităţii, instrumentele Fluke ajută la menţinerea afacerilor şi industriei din întreaga lume. Clienţii tipici şi utilizatorii includ tehnicieni, ingineri, metrologi, producători de dispozitive medicale şi profesioniştii reţelelor de calculatoare - oameni care preţuiesc reputaţia instrumentelor utilizate şi care folosesc instrumente ce contribuie la extinderea puterilor şi abilităţilor personale.
FLUKE articles
Fluke 365 – Clampmetru industrial cu clește detașabil
FLUKE

Fluke 365 – Clampmetru industrial cu clește detașabil

Măsurarea curentului alternativ și curentului continuu, cu o caracteristică excepțională – clește detașabil pentru acces facil la cablurile măsurate și monitorizarea confortabilă a display-ului, chiar și în spații foarte mici.

3 seturi practice de multimetre pentru măsurători de încredere
FLUKE

3 seturi practice de multimetre pentru măsurători de încredere

Cele mai bine vândute 3 multimetre Fluke IMSK pentru mentenanță industrială, ce vin în trei seturi, oferă o foarte bună oportunitate de a obține cel mai bun multimetru din lume, împreună cu un multimetru cu clește și accesorii la un preț redus de 15%.

Multimetrul cu afișaj wireless
FLUKE

Multimetrul cu afișaj wireless

Cu FLUKE 233 veți avea întotdeauna valoarea măsurată în fața ochilor, fără a vă afla la punctul de măsurare. Astfel, măsurarea va fi simplă și clară.

FLUKE videos

5 Fluke clamp meters and testers for general use

Încărcat pe server: 05.06.2020

Meet the new TiS Performance Series

Încărcat pe server: 29.11.2017

Fluke TiS Thermal Imaging Scanner

Încărcat pe server: 17.07.2017

FLUKE 279 FC

Încărcat pe server: 08.07.2016

Fluke connect

Încărcat pe server: 20.05.2016
Cookie-urile ne ajută să vă furnizăm servicii. Utilizând serviciile noastre, sunteţi de acord cu utilizarea cookie-urilor.
OK Mai multe informaţii