de 27 de ani pe piață
Reprezentanțe în 7 țări
Clienți din mai mult de 100 de țări
Suport de la dezvoltare până la fabricație

IMST

IMST

IMST GmbH este un centru de competenţǎ şi centru de dezvoltare profesională pentru circuite de înaltă frecvenţă, module wireless şi sisteme de comunicaţii. Competenţa de bază a IMST GmbH este reprezentatǎ de soluţiile wireless. IMST oferă module radio uşor de integrat pentru benzile de frecvenţe fără licenţă 169/433/868 MHz şi 2,4 GHz, precum şi servicii complete de proiectare. De la specificaţiile sistemului la hardware şi software. Compania a fost ȋnfiinţatǎ ȋn anul 1992 ȋn Germania şi are ȋn prezent 145 de angajaţi.

Articolele producătorului

Radio cu rază lungă care funcționează ani de zile pe baterie? Da, LoRaWAN!

Radio cu rază lungă care funcționează ani de zile pe baterie? Da, LoRaWAN!

Cu noua tehnologie de modulare LoRa au fost distruse multe bariere pentru puterea scăzută a comunicațiilor radio cu rază lungă. Aceastǎ tehnologie promite o gamǎ mare combinatǎ cu un consum redus de energie ceea ce este ideal pentru aplicații IoT.

Aveți nevoie de ajutor?
De ce IMST?
  • IMST se concentrează asupra viitorului tehnologiei comunicaţiilor digitale
  • Sistemele de comunicaţii fără fir de la IMST deja au succes ȋn automatizarea proceselor, automatizarea clădirilor, tehnica medicală, industria de automobile, precum şi tehnologii de securitate.
  • IMST are un centru de testare acreditat pentru omologare de tip general, terminale mobile, antene şi circuite RF
  • IMST înseamnă o tehnologie sofisticată combinatǎ cu o experienţă vastă
  • IMST este membru al LoRa Alliance - în strânsă cooperare cu Semtech Corporation IMST dezvoltǎ module radio cu gamă ultra lungă
Stiati că?

IMST (Institutul de Tehnologie de comunicaţii mobile şi prin satelit) a fost creat ca un institut afiliat la Universitatea din Duisburg-Essen, pentru a permite transferul direct al ştiinţei şi tehnologiei de vârf.

Raportaţi o defecţiune

Doriți să schimbați ceva? Ați dat peste vreo eroare? Sau aveți vreun comentariu interesant? Împărtășiți-l cu noi. Comentariile valoroase vor fi recompensate. Aveți nevoie doar de a descrie eroarea sau un comentariu și sǎ furnizați datele dumneavoastră de contact. Vǎ mulțumim

Detalii de contact

Cookie-urile ne ajută să vă furnizăm servicii. Utilizând serviciile noastre, sunteţi de acord cu utilizarea cookie-urilor.
OK Mai multe informaţii