LAPPKABEL

LAPP KABEL este o companie cu sediul în Germania, cu un istoric datând din anul 1957. ÖLFLEX®, a fost primul cablu de semnal produs industrial din lume. Lapp Kabel produce cabluri şi conductori de cea mai bună calitate pentru toate segmentele industriei.
Produse LAPPKABEL din oferta noastră
Aveți nevoie de ajutor?
De ce LAPPKABEL?
  • top quality internationally known cables and leads
  • over 40 000 standard stock items
Stiati că?
In the Lapp Kabel portfolio you can find power and control cables, data communication systems, industrial connectors, protective cable conduit systems, optical transmission systems and cable accessories. Using innovative top quality materials, Lapp Kabel has gained an international reputation.
Articolele producătorului LAPPKABEL
Soluții testate pentru Ethernet industrial și IoT

Soluții testate pentru Ethernet industrial și IoT

Ethernet-ul Industrial, alias Profinet, reprezintă o platformă de comunicare de perspectivă, versatilă și ușor de utilizat. Acest articol vă oferă o prezentară generală de bază a caracteristicilor și celor mai comune tipuri de cabluri.

Folosiți cablurile adecvate în medii agresive?

Folosiți cablurile adecvate în medii agresive?

Nu numai temperaturile ridicate, dar și uleiurile, solvenții sau alți agenți chimici au potențialul de a distruge un cablu obișnuit. Noi vă oferim sfaturi pentru alegerea cablului adecvat, în cazul în care aplicația dumneavoastră funcționează în medii dure.

Ölflex HEAT – și vara fierbinte nu vă va lua prin surprindere

Ölflex HEAT – și vara fierbinte nu vă va lua prin surprindere

Nu numai vara, dar nici condițiile dure din mediul industrial nu vă vor mai pune în pericol dispozitivele, în cazul în care alegeți un cablu adecvat, rezistent la căldură.

Videoclipurile producătorului LAPPKABEL

SKINTOP® ST-M Cable Glands

Încărcat pe server: 07.02.2017

LappKabel company overview

Încărcat pe server: 11.12.2013
Cookie-urile ne ajută să vă furnizăm servicii. Utilizând serviciile noastre, sunteţi de acord cu utilizarea cookie-urilor.
OK Mai multe informaţii