de 27 de ani pe piață
Reprezentanțe în 7 țări
Clienți din mai mult de 100 de țări
Suport de la dezvoltare până la fabricație

LINEAR TECHNOLOGY

LINEAR TECHNOLOGY

Linear Technology Corporation proiectează, produce şi comercializează o linie extinsă de circuite integrate de înaltă performanţă care excelează în toate aspectele esenţiale cum ar fi nivelul zgomotului, variaţia scăzută a temperaturii, consum scăzut de energie şi altele. Aplicaţiile pentru produsele Linear Technology includ realmente toate segmentele industriale.

Articolele producătorului

Profitați de Architectura “Silent Switcher”

Profitați de Architectura “Silent Switcher”

Arhitectura “Silent Switcher” de la Linear Technology reduce cu mult emisiile EM.

Cum se poate monitoriza ușor starea de încărcare a bateriei.

Cum se poate monitoriza ușor starea de încărcare a bateriei.

LTC2944 este un circuit electronic de monitorizare a bateriei care măsoară încărcarea, tensiunea, curentul și temperatura, având o precizie de 1%. Acești parametrii sunt esențiali pentru o evaluare cât mai precisă a stării de încărcare a bateriei (SoC, state of charge).

LT8641 de la Linear Technology oferǎ un amestec unic de caracteristici

LT8641 de la Linear Technology oferǎ un amestec unic de caracteristici

LT8641 oferă o arhitectură de comutator silențios (Silent Switcher) combinată cu modulare de frecvență de comutare de spectru larg, până la 3MHz frecvență de comutare, rectificare sincron, gama tensiunii de intrare de la 3 la 65V, curent de ieșire de 3,5A și multe altele.

Soluție optimă pentru CAN robust, CAN FD și DeviceNet

Soluție optimă pentru CAN robust, CAN FD și DeviceNet

LTM2889 este un micromodul transceiver izolat, conform CAN (controller area network) și CAN FD (flexible data rate). Rupe bucle de masǎ potențial periculoase și permite comunicarea fiabilă prin magistrala CAN în mediu ostil.

Materiale video

Aveți nevoie de ajutor?
De ce LINEAR TECHNOLOGY?
  • ca o practică generală, LTC preferă să nu întrerupă fabricația
  • produse de înaltă performanță, de calitate superioară
  • sprijin pentru dezvoltare cu inginerii LTC în locația clientului
Stiati că?

Linear Technology Corporation proiectează și produce o gamǎ largǎ de circuite integrate de înaltă performanță pentru comunicații, rețele, aplicații industriale, auto, calculatoare, medicale, instrumente de măsură, de consum, militare și sisteme din industria aerospațială. Compania furnizeazǎ produse de gestionare a energiei, conversie de date, condiționare semnal, RF și interfețe ICs, subsisteme μModule și produse pentru senzori wireless ȋn rețea.

Raportaţi o defecţiune

Doriți să schimbați ceva? Ați dat peste vreo eroare? Sau aveți vreun comentariu interesant? Împărtășiți-l cu noi. Comentariile valoroase vor fi recompensate. Aveți nevoie doar de a descrie eroarea sau un comentariu și sǎ furnizați datele dumneavoastră de contact. Vǎ mulțumim

Detalii de contact

Cookie-urile ne ajută să vă furnizăm servicii. Utilizând serviciile noastre, sunteţi de acord cu utilizarea cookie-urilor.
OK Mai multe informaţii