Cookie-urile ne ajută să vă furnizăm servicii. Utilizând serviciile noastre, sunteţi de acord cu utilizarea cookie-urilor. OK Mai multe informaţii
LINEAR TECHNOLOGY

Linear Technology Corporation proiectează, produce şi comercializează o linie extinsă de circuite integrate de înaltă performanţă care excelează în toate aspectele esenţiale cum ar fi nivelul zgomotului, variaţia scăzută a temperaturii, consum scăzut de energie şi altele. Aplicaţiile pentru produsele Linear Technology includ realmente toate segmentele industriale.

Articolele producătorului

LT8641 de la Linear Technology oferǎ un amestec unic de caracteristici

LT8641 de la Linear Technology oferǎ un amestec unic de caracteristici

LT8641 oferă o arhitectură de comutator silențios (Silent Switcher) combinată cu modulare de frecvență de comutare de spectru larg, până la 3MHz frecvență de comutare, rectificare sincron, gama tensiunii de intrare de la 3 la 65V, curent de ieșire de 3,5A și multe altele.

Soluție optimă pentru CAN robust, CAN FD și DeviceNet

Soluție optimă pentru CAN robust, CAN FD și DeviceNet

LTM2889 este un micromodul transceiver izolat, conform CAN (controller area network) și CAN FD (flexible data rate). Rupe bucle de masǎ potențial periculoase și permite comunicarea fiabilă prin magistrala CAN în mediu ostil.

A obține maximum de la o sursǎ limitată de alimentare

A obține maximum de la o sursǎ limitată de alimentare

LTC3127 dispune de o acuratețe medie de ± 4% a limitei programabile a curentului de intrare din gama de la 200mA la 1000mA, făcându-l ideal pentru modemuri GSM sau încărcătoare Supercapacitor alimentate de la surse cu limite stricte ale curentului de ieșire.

LTC2862 - Următorul pas spre transceiverul perfect RS485

LTC2862 - Următorul pas spre transceiverul perfect RS485

Inginerii de proiectare HW nu mai sunt obligați să aleagă între toleranța la erori mari și înalta performanță în transceivere RS485 – pentru cǎ LTC2862 le oferă pe amândouǎ.

Materiale video
Aveți nevoie de ajutor?
De ce LINEAR TECHNOLOGY?
  • ca o practică generală, LTC preferă să nu întrerupă fabricația
  • produse de înaltă performanță, de calitate superioară
  • sprijin pentru dezvoltare cu inginerii LTC în locația clientului
Stiati că?

Linear Technology Corporation proiectează și produce o gamǎ largǎ de circuite integrate de înaltă performanță pentru comunicații, rețele, aplicații industriale, auto, calculatoare, medicale, instrumente de măsură, de consum, militare și sisteme din industria aerospațială. Compania furnizeazǎ produse de gestionare a energiei, conversie de date, condiționare semnal, RF și interfețe ICs, subsisteme μModule și produse pentru senzori wireless ȋn rețea.


Produse
LT1767EMS8-5#PBF (LINEAR TECHNOLOGY) LINEAR TECHNOLOGY

pe stoc 5 buc.

LT1767EMS8-5#PBF (LINEAR TECHNOLOGY)

Stabilizatoare în comutare

1.25MHz Step-dn Sw Reg

Comanda nr.: 93804
Oferta speciala

LINEAR TECHNOLOGY

1 buc.+ 30,4000 RON

LT3756EMSE-2#TRMPBF LINEAR TECHNOLOGY

pe stoc 1000 buc.

LT3756EMSE-2#TRMPBF

Stabilizatoare în comutare

Circuit de acţionare LED 100V MSOP16

Comanda nr.: 228181
Oferta speciala

LINEAR TECHNOLOGY

500 buc.+ 11,6000 RON

Afișeazǎ toate produsele

webdesign © bart.sk

Raportaţi o defecţiune

Doriți să schimbați ceva? Ați dat peste vreo eroare? Sau aveți vreun comentariu interesant? Împărtășiți-l cu noi. Comentariile valoroase vor fi recompensate. Aveți nevoie doar de a descrie eroarea sau un comentariu și sǎ furnizați datele dumneavoastră de contact. Vǎ mulțumim

Detalii de contact