de 29 de ani pe piață
Reprezentanțe în 7 țări
Clienți din mai mult de 100 de țări
Suport de la dezvoltare până la fabricație

ANALOG DEVICES / LINEAR TECH

Producător ANALOG DEVICES / LINEAR TECH
Linear Technology Corporation a fost achiziționată de AnalogDevices, Inc. Această combinație crează cea mai avansată companie de tehnologie analogică cu cea mai completă suită de circute integrate analogice de înaltă performanță din industrie, care excelează în toate caracteristicile importante, cum ar fi zgomotul redus, variații reduse de temperatură, consum redus, viteză mare și altele. Aplicațiile pentru produsele Analog Devices includ practic toate segmentele industriale.
De ce ANALOG DEVICES / LINEAR TECH?
  • ca o practică generală, LTC preferă să nu întrerupă fabricația
  • produse de înaltă performanță, de calitate superioară
  • sprijin pentru dezvoltare cu inginerii LTC în locația clientului
Stiati că?
Linear Technology Corporation proiectează și produce o gamǎ largǎ de circuite integrate de înaltă performanță pentru comunicații, rețele, aplicații industriale, auto, calculatoare, medicale, instrumente de măsură, de consum, militare și sisteme din industria aerospațială. Compania furnizeazǎ produse de gestionare a energiei, conversie de date, condiționare semnal, RF și interfețe ICs, subsisteme μModule și produse pentru senzori wireless ȋn rețea.
Produsele din oferta noastră
Articolele producătorului
Profitați de Architectura “Silent Switcher” ANALOG DEVICES / LINEAR TECH

Profitați de Architectura “Silent Switcher”

Arhitectura “Silent Switcher” de la Linear Technology reduce cu mult emisiile EM.

Cum se poate monitoriza ușor starea de încărcare a bateriei. ANALOG DEVICES / LINEAR TECH

Cum se poate monitoriza ușor starea de încărcare a bateriei.

LTC2944 este un circuit electronic de monitorizare a bateriei care măsoară încărcarea, tensiunea, curentul și temperatura, având o precizie de 1%. Acești parametrii sunt esențiali pentru o evaluare cât mai precisă a stării de încărcare a bateriei (SoC, state of charge).

LT8641 de la Linear Technology oferǎ un amestec unic de caracteristici ANALOG DEVICES / LINEAR TECH

LT8641 de la Linear Technology oferǎ un amestec unic de caracteristici

LT8641 oferă o arhitectură de comutator silențios (Silent Switcher) combinată cu modulare de frecvență de comutare de spectru larg, până la 3MHz frecvență de comutare, rectificare sincron, gama tensiunii de intrare de la 3 la 65V, curent de ieșire de 3,5A și multe altele.

Soluție optimă pentru CAN robust, CAN FD și DeviceNet ANALOG DEVICES / LINEAR TECH

Soluție optimă pentru CAN robust, CAN FD și DeviceNet

LTM2889 este un micromodul transceiver izolat, conform CAN (controller area network) și CAN FD (flexible data rate). Rupe bucle de masǎ potențial periculoase și permite comunicarea fiabilă prin magistrala CAN în mediu ostil.

Cookie-urile ne ajută să vă furnizăm servicii. Utilizând serviciile noastre, sunteţi de acord cu utilizarea cookie-urilor.
OK Mai multe informaţii