MINWA

MINWA

MINWA ELECTRONICS Co. Ltd este una din principalele companii de producţie a dispozitivelor şi accesoriilor electronice, înfiinţată în 1977. Societatea s-a înfiinţat în principal pentru a acţiona ca partener ODM, OEM. Minwa Electronics Co. Ltd produce o gamă vastă de dispozitive, în special adaptoare, încărcătoare, accesorii de maşină şi cabluri.

Articolele producătorului

50% mai multă putere pentru doar un EURO?

50% mai multă putere pentru doar un EURO?

Eficienţă remarcabilă, consum de putere scăzut în standby şi o rezervă de putere – toate acestea pot fi obținute cu noul adaptor din portofoliul nostru.

Nu irosiţi 13 kWh pe an! Adaptoarele Minwa cu mod de comutare vă vor ajuta să economisiţi!

Nu irosiţi 13 kWh pe an! Adaptoarele Minwa cu mod de comutare vă vor ajuta să economisiţi!

Dacă veţi compara consumul de putere al adaptoarelor clasice cu cele în modul de comutare în regim de stand-by, veţi ajunge la nişte valori surprinzătoare. Diferenţa poate să se ridice la zeci de kWh pe an.

Încarcă-le convenabil!

Încarcă-le convenabil!

În ziua de azi probabil că nimeni nu se mai îndoieşte de avantajele şi de beneficiile ecologice ale acumulatorilor NiMH. Cu încărcătorul din oferta noastră, le puteţi menţine în stare bună şi gata de funcţionare timp îndelungat, acum şi la un preţ special.

Încărcaţi dispozitivul USB oriunde, chiar şi fără PC

Încărcaţi dispozitivul USB oriunde, chiar şi fără PC

Deoarece în ziua de azi multe dispozitive pot fi alimentate sau încărcate prin portul USB, am răspuns şi noi acestei tendinţe adăugând în oferta noastră un adaptor de reţea USB. Cu ajutorul acestui adaptor, puteţi alimenta sau încărca aproape orice dispozitiv.

Aveți nevoie de ajutor?
De ce MINWA? Numai în limba engleză
  • excellent price/performance ratio
  • wide range of products
Stiati că? Numai în limba engleză

Nowadays, a variety of electronics products have been penetrated into more than 75 countries and regions as well as 40 million households throughout these years. MINWA ELECTRONICS Co. Ltd. has always maintained the philosophy of designing a quality product with quality components for durability and long life. Minwa products have gained their popularity due to their excellent price/ performance ratio.

Raportaţi o defecţiune

Doriți să schimbați ceva? Ați dat peste vreo eroare? Sau aveți vreun comentariu interesant? Împărtășiți-l cu noi. Comentariile valoroase vor fi recompensate. Aveți nevoie doar de a descrie eroarea sau un comentariu și sǎ furnizați datele dumneavoastră de contact. Vǎ mulțumim

Detalii de contact

Cookie-urile ne ajută să vă furnizăm servicii. Utilizând serviciile noastre, sunteţi de acord cu utilizarea cookie-urilor.
OK Mai multe informaţii