de 27 de ani pe piață
Reprezentanțe în 7 țări
Clienți din mai mult de 100 de țări
Suport de la dezvoltare până la fabricație

NEW AGE ENCLOSURES

NEW AGE ENCLOSURES

NEW AGE ENCLOSURES este o societate înfiinţată în 2003 ca o divizie a Alltec Integrated. Manufacturing, Inc. specializată în fabricarea de carcase electronice standard din plastic. Compania mamă Alltec are peste 34 de ani de experienţă profesională în industria de matriţe de injecţie personalizate.

Articolele producătorului

Aparat mic cu port USB? – nici o problemă

Aparat mic cu port USB? – nici o problemă

Carcasele de înaltă calitate de la firma New Age Enclosures pot fi montate printr-un singur click.

Economisiţi costurile de dezvoltare ale  carcasei pentru dispozitivele dumneavoastră USB

Economisiţi costurile de dezvoltare ale carcasei pentru dispozitivele dumneavoastră USB

Carcasele cu o calitate de vârf pentru USB permit evitarea dezvoltării carcasei dumneavoastră proprii, scurtând astfel timpul de intrare pe piaţă a unui produs. New Age Enclosures produce carcase din plastic care respectă cele mai stricte criterii.

Noua generaţie de cutii nu doar pentru dispozitivele USB

Noua generaţie de cutii nu doar pentru dispozitivele USB

În calitate de distribuitor oficial al firmei New Age Enclosures, producătorul american al noii generaţii de cutii din plastic, Vă aducem o selecţie a celor mai interesante tipuri dintr-o gamă largă a produselor lor. În afară de suportul tehnic Vă oferim în colaborarare cu acest furnizor şi securizarea monstrelor, dar în special termene de livrare flexibile de la 1 la 2 săptămâni calendaristice.

Aveți nevoie de ajutor?
De ce NEW AGE ENCLOSURES? Numai în limba engleză
  • big experience in enclosures production
  • top quality products
  • detailed datasheets, 3D models and CAD drawings
  • possibility of custom modification
  • time saving solutions
Stiati că? Numai în limba engleză

Shared manufacturing facility and warehouse is located in San Luis Obispo, in California. For decades, for hundreds of customers, Alltec and now New Age have provided engineering products and services with outstanding customer service. As an employee owned corporation, it simply has a higher level of commitment. In production line we can find wide portfolio of electronic enclosures, accessories and instrument cases.

Raportaţi o defecţiune

Doriți să schimbați ceva? Ați dat peste vreo eroare? Sau aveți vreun comentariu interesant? Împărtășiți-l cu noi. Comentariile valoroase vor fi recompensate. Aveți nevoie doar de a descrie eroarea sau un comentariu și sǎ furnizați datele dumneavoastră de contact. Vǎ mulțumim

Detalii de contact

Cookie-urile ne ajută să vă furnizăm servicii. Utilizând serviciile noastre, sunteţi de acord cu utilizarea cookie-urilor.
OK Mai multe informaţii