NISSHA FIS

FIS Inc este o companie japoneză înființată la 20 noiembrie 1992. Firma se concentrează pe dezvoltarea și fabricarea senzorilor de gaz. Un departament R & D puternic, cu 28 de cercetători/dezvoltatori și o echipǎ de producție cu 30 de specialiști în tehnologie/calitate reprezintǎ garanția de inovare continuă și cea mai bună calitate. Capacitatea de producție a FIS este de 12 milioane de senzori pe an.
Produse NISSHA FIS din oferta noastră
Aveți nevoie de ajutor?
De ce NISSHA FIS?
  • ani de experiență cu senzorii de gaz
  • tehnologie de fabricație de ultimǎ orǎ, multe dintre mașini au fost dezvoltate și construite de ei înșiși
  • specialiști ȋn senzori de gaze cu metal oxid semiconductor
  • inovații continue în direcția senzorilor de gaz de putere ultra mică
Stiati că?
Senzorii de gaze sunt, de asemenea, bazați pe tehnologii diferite, cum ar fi combustia catalitică, electro-chimice, de absorbție în infraroșu (NDIR), dar senzorii metal oxid semiconductor (MOS) excelează în sensibilitate, timp de răspuns, stabilitate pe termen lung, costuri și integritate. Ca dezavantaj este doar selectivitatea medie. Aceasta înseamnă că senzorul este cel mai sensibil la gazul-țintǎ, dar are, de asemenea, un anumit grad de sensibilitate la alte gaze.
FlS oferă de asemenea senzor de ozon bazat pe tehnologia MOS, fiind unicul producător din lume. Cu toate cǎ este specializat ȋn senzori de gaze MOS, FIS produce, de asemenea, senzor de combustie catalitică pentru detectarea scurgerilor de hidrogen, care este adoptat la Toyota.
Articolele producătorului NISSHA FIS
Senzori de gaz și module pentru tehnologiile inovatoare ale viitorului

Senzori de gaz și module pentru tehnologiile inovatoare ale viitorului

Compania japoneză Nissha FIS are mulți ani de experiență cu senzorii de gaz și, dată fiind și tehnologia lor de producție de ultimă generație, este capabilă să asigure un stil de viață sănătos și sigur.

Modulul FIS5084 detectează cu ușurință scurgerile HFC

Modulul FIS5084 detectează cu ușurință scurgerile HFC

Un mic ghid privind modul în care modulul FIS pentru agenți de răcire își desfășoară activitatea de detecție, un rezumat al caracteristicilor sale, precum și detalii tehnice pe care nu le puteți găsi în nicio fișă cu date disponibilă.

Senzorii de Gaz FIS cu un consum scăzut de putere sunt în sfârșit aici

Senzorii de Gaz FIS cu un consum scăzut de putere sunt în sfârșit aici

Consumul de putere a scăzut în mod gradual de la 400mW în seria SP la 120mW în seria SB. Seria SMB necesită numai undeva 0.5mW, lucru care permite folosirea senzorilor chiar și pe dispozitive cu baterie.

Cookie-urile ne ajută să vă furnizăm servicii. Utilizând serviciile noastre, sunteţi de acord cu utilizarea cookie-urilor.
OK Mai multe informaţii