de 28 de ani pe piață
Reprezentanțe în 7 țări
Clienți din mai mult de 100 de țări
Suport de la dezvoltare până la fabricație

OSRAM

Producător OSRAM
OSRAM Opto Semiconductors este unul din producătorii cei mai importanţi din lume de semiconductoare optoelectronice şi este considerat o adevărată autoritate în stabilirea celor mai înalte standarde internaţionale în materie de tehnologii inovatoare de lumină. Gama sa de produse cuprinde atât LED-uri de o înaltă performanţă şi diode cu infraroşu cât şi semiconductoare şi detectoare.
De ce OSRAM?
  • company specializing over 30 years on opto-semiconductors
  • top quality products for a convenient price
  • LEDs with highest levels of luminiosity and CRI
  • extremely compact sizes for high power clusters
Stiati că?
More than 30 years of experience in the development and manufacture of optoelectronic semiconductor components have made Osram Opto Semiconductors one of the most significant innovation and technology drivers. With its solid platform of experience and know-how, Osram Opto Semiconductors is not only a manufacturer of optoelectronic semiconductor components but also as a reliable partner for semiconductor technologies in a wide range of lighting applications.
Produsele din oferta noastră
Articolele producătorului
OSRAM

Lumină aproape perfectă de la Oslon Square LED

Fidelitatea ridicată a culorilor ce se apropie de perfecțiune este o caracteristică comună a LED-urilor „IRC ridicat“ Osram cu un Indice de Redare a Culorilor (IRC) de până la 96.

OSRAM

Duris S5 – cel mai bun produs din familia de LED-uri albe Osram Duris

Seria de LED-uri albe Osram Duris S5 aduc în prim plan o versiune excelentă la un preț remarcabil, menținând aceeași durata de viață şi un indice ridicat de redare a culorilor.

OSRAM

O lumină fără sfârşit cu LED-urile OSRAM Duris E3 şi E5

Benzi lungi de lumină lineară pot fi obținute cu LED-urile din seria Duris E3 şi E5. Fasciculul cu deschidere mare şi distribuția foarte uniformă a luminii fac aceste LED-uri foarte ușor de aplicat.

OSRAM

LED OSRAM OSLON Square – mult mai eficient şi mai compact

Până nu demult funcţionarea unui LED de dimensiunea 3x3 mm cu un curent de 1.5A era de neconceput. OSLON Square face acest lucru posibil, furnizând aplicaţii LED puternice şi compacte.

Materiale video
OSRAM Duris E3 and E5

OSRAM Duris E3 and E5

Încărcat pe server: 08.11.2012

OSLON SSL 80 and 150 from OSRAM Opto Semiconductors

OSLON SSL 80 and 150 from OSRAM Opto Semiconductors

Încărcat pe server: 28.09.2011

Cookie-urile ne ajută să vă furnizăm servicii. Utilizând serviciile noastre, sunteţi de acord cu utilizarea cookie-urilor.
OK Mai multe informaţii