Politica de calitate a SOS electronic

Sistemul de management al calității implementat în SOS electronic este proiectat pentru îmbunătățirea continuă a activitǎții companiei. Pilonul fundamental al muncii noastre este flexibilitatea și deschiderea față de cerințele clientului.

Calitatea produselor și a serviciilor pe care SOS electronic le oferă clienților săi, este o măsură cheie pentru performanța companiei. SOS electronic urmărește să le ofere clienților produse și servicii la cel mai înalt standard, în conformitate cu cerințele lor.

Managementul SOS electronic asigură, gestionează obiectivele de calitate și demonstrează angajamentul său față de calitate, acționând în același mod în care o solicitǎ altora. Toți angajații, în cadrul proceselor lanțului valorilor SOS electronic își asumǎ întreaga responsabilitate pentru respectarea principiilor, normelor obligatorii, instrucțiunilor și standardelor de calitate convenite, precum și creșterea lor permanentă.

Datorită școlarizǎrii și managementului de personal pentru angajații noștri, suntem capabili sǎ satisfacem nevoile și dorințele clienților noștri. Dezvoltăm calificarea necesară și abilitățile tehnice. Pregătim școlarizǎri și promovǎm munca în echipă, atribute esențiale pentru implementarea cu succes a acestor standarde și pentru obținerea eficienței în afaceri și a competitivității.

Sistemul nostru de management al calității este conform standardelor internaționale iar deplina sa transparențǎ este asiguratǎ și certificatǎ de organisme externe independente.

SOS ȋn numere

  • Mai mult de 30 de ani pe piața componentelor electronice
  • Reprezentare directǎ ȋn 6 țǎri
  • Comunicǎm cu dvs. ȋn 8 limbi (CZ, DE, EN, FR, HU, IT, PL, SK)
  • Livrǎm ȋn peste 100 de țǎri din ȋntreaga lume

Cookie-urile ne ajută să vă furnizăm servicii. Utilizând serviciile noastre, sunteţi de acord cu utilizarea cookie-urilor.