ROHDE & SCHWARZ

De 80 de ani Rohde & Schwarz ține la calitate, precizie și inovare în toate domeniile de comunicații fără fir, testare și echipamente de măsurare. Compania se bazeazǎ strategic pe patru piloni: testare și măsurare, difuzare și mass-media, comunicații securizate și securitate cibernetică, monitorizare radio și radiolocație. Grupul de electronice, cu sediul în München (Germania), are o prezență globală și se numără printre liderii de pe piața mondială, în toate domeniile sale de activitate.
Produse ROHDE & SCHWARZ din oferta noastră
Aveți nevoie de ajutor?
De ce ROHDE & SCHWARZ?
  • Produse de o calitate excepțională
  • Suport tehnic pentru produse
  • Abordare personalizatǎ
  • Servicii de calibrare
  • Portofoliu foarte larg de produse
Stiati că?
Fiind o companie independentă, cu capital integral privat, Rohde & Schwarz poate planifica pe termen lung fără a fi nevoie să gândeascǎ în termeni trimestriali. Rezultǎ o libertate antreprenorială care ne permite să orientǎm toate procesele noastre de afaceri cǎtre durabilitate, de la planificarea produsului și loialitatea angajaților la un parteneriat de ȋncredere cu clienții noștri.
Articolele producătorului ROHDE & SCHWARZ
Dispozitivele de laborator Rohde&Schwarz cu o reducere de până la 55%

Dispozitivele de laborator Rohde&Schwarz cu o reducere de până la 55%

Vă gândiți să cumpărați un osciloscop, un analizor de spectru sau o sursă de alimentare? Profitați de oferta limitată de produse profesionale în echipament complet la prețuri excepționale.

Controlul puterii de laborator prin Wi-Fi

Controlul puterii de laborator prin Wi-Fi

100% echivalent putere de ieșire, eficiență ridicată cu o combinație de canale de ieșire separate, de ondulație scăzută. O resursă ușor de utilizat, cu performanțe ridicate, de la Rohde&Schwarz este foarte accesibilă, cu o multitudine de funcții de asistență pentru lucrări mai bune.

Aflați cele mai importante beneficii ale surselor de alimentare moderne

Aflați cele mai importante beneficii ale surselor de alimentare moderne

Știați că sursele de alimentare moderne pot simula funcționarea reală și simplifica în mod semnificativ testarea în timpul dezvoltării și producției? Noi am rezumat cele mai utile funcții și caracteristici ale surselor de alimentare Rohde & Schwarz.

Videoclipurile producătorului ROHDE & SCHWARZ

RTB2000 Oscilloscope with FFT analysis

Încărcat pe server: 31.07.2019

ScopeRider RTH

Încărcat pe server: 25.05.2016

R&S handheld oscilloscope RTH1000 series

Încărcat pe server: 07.03.2016

Rohde Schwarz on Embedded World 2013

Încărcat pe server: 11.03.2013

Rohde&Schwarz RTO oscilloscopes

Încărcat pe server: 05.12.2012
Cookie-urile ne ajută să vă furnizăm servicii. Utilizând serviciile noastre, sunteţi de acord cu utilizarea cookie-urilor.