SOS = Furnizor de soluţii

Zona în care activăm deja de câteva decenii este distribuția de componente electronice pentru producție industrială. Din 2013, suntem membru al holdingului internațional de afaceri - grupul Conrad. Datorită acestui fapt, avem un partener financiar solid, cu o tradiție de aproape 100 de ani, care garantează un sprijin puternic.

SOS electronic – reprezintǎ acești 7 S (șapte S)

1. Supranațional
Suntem o companie internațională, cu reprezentare directă în 6 țări și clienți ȋn mai mult de 100 de țări ale lumii.

2. Stabilitate cu istorie
Suntem pe piațǎ de 30 de ani, ceea ce garantează stabilitatea și experiența vastă.

3. Soluții pentru industria electronică
Ne concentrăm pe distribuția en gros de componente electronice pentru producția industrială.

4. Specialiști
Ne-am specializat pe mărci și producători de componente a căror calitate și fiabilitate au fost verificate.

5. Suport și servicii de top
Suntem diferiți de distribuitorii standard, de catalog, cu suportul nostru amǎnunțit și complex și serviciile suplimentare.

6. Salvare costuri totale
Ne percepem clienții ca o companie complexǎ și prin urmare, ȋi ajutǎm nu numai cu furnizarea efectivă a componentelor, dar încercǎm de asemenea sǎ ajutǎm și la dezvoltarea, achiziționarea, producerea și promovarea produselor electronice ale acestora, în acest fel ajutându-i să-și reducă costurile totale.

7. Simpatie
Abordare umanǎ - încercăm să înțelegem fiecare dintre partenerii noștri și acesta este, de asemenea, motivul pentru care avem relații foarte bune cu producătorii de componente. Acest lucru este de asemenea benefic pentru clienții noștri.

Cookie-urile ne ajută să vă furnizăm servicii. Utilizând serviciile noastre, sunteţi de acord cu utilizarea cookie-urilor.