de 27 de ani pe piață
Reprezentanțe în 7 țări
Clienți din mai mult de 100 de țări
Suport de la dezvoltare până la fabricație

STANNOL

STANNOL

STANNOL / Germania, este o denumire celebră în lumea sudării şi a tehnologiei sudării. Cu o bogată istorie datând din 1920, Stannol oferă o gamă largă de materiale de înaltă calitate pentru o sudare efi cientă şi fi abilă.

Articolele producătorului

		Aliajele de lipit tip fir Kristall 511 nu vă vor murdări PCB-ul

Aliajele de lipit tip fir Kristall 511 nu vă vor murdări PCB-ul

Fluxul inovator şi aliajul de inaltă calitate oferã firului de lipit Stannol Kristall 511 proprietăţi excelente de procesare cu reziduuri minime de curăţare, transparente.

Găsiţi aliajul de lipit potrivit pentru dumneavoastră

Găsiţi aliajul de lipit potrivit pentru dumneavoastră

Din variata ofertă de aliaje de lipit a companiei Stannol este ușor să alegeți tipul cel mai potrivit pentru cerințele dumneavoastră.

Mini Fluxer va distribui lipirea acolo unde doriţi

Mini Fluxer va distribui lipirea acolo unde doriţi

… şi va evita distribuirea în locurile nepotrivite. Fluxurile din stiloul Stannol seria Mini Fluxer sunt ajutorul de neprețuit al fiecărui electro-tehnician.

Aveți nevoie de ajutor?
De ce STANNOL? Numai în limba engleză
  • company specialized on soldering materials from 1920
  • wide portfolio of solders and fluxes
Stiati că? Numai în limba engleză

Stannol produces a wide range of solder pastes and wires, fluxes, bars and ingots, accessories and also offers a test service and technical support for soldering materials.

Raportaţi o defecţiune

Doriți să schimbați ceva? Ați dat peste vreo eroare? Sau aveți vreun comentariu interesant? Împărtășiți-l cu noi. Comentariile valoroase vor fi recompensate. Aveți nevoie doar de a descrie eroarea sau un comentariu și sǎ furnizați datele dumneavoastră de contact. Vǎ mulțumim

Detalii de contact

Cookie-urile ne ajută să vă furnizăm servicii. Utilizând serviciile noastre, sunteţi de acord cu utilizarea cookie-urilor.
OK Mai multe informaţii