STRONGLINK

Stronglink se concentrează pe tehnologia RFID HF 13.56MHz şi dezvoltarea aplicaţiilor. Stronglink a oferit sute de mii de cititoare RFID şi module OEM RFID, precum şi zeci de milioane de carduri RFID şi etichete RFID la peste 1.000 de companii din toata lumea. Aceste produse sunt utilizate pe scară largă în domeniul transportului public, controlul accesului, sisteme de depozitare, etc.
Produse STRONGLINK din oferta noastră
RFID(27)
fără categorii
Aveți nevoie de ajutor?
De ce STRONGLINK?
  • Pentru module sunt disponibile certificatele RoHS şi CE
  • Uşor de utilizat
  • Raport preţ/valoare foarte bun
  • Excelentă calitate şi fiabilitate
Stiati că?
Specializat pentru tehnologia RFID HF 13.56MHz oferă module RFID cu diverse interfeţe care acceptă o gamă largă de TAG-uri: Mifare, DESFire, NFC, I.CODE SLI, Tag_it HF-I.
Stronglink, pe lângă manualele detaliate de utilizare, oferă de asemenea coduri mostră şi note de aplicaţii pentru suportul de dezvoltare.
Articolele producătorului STRONGLINK
SL102 – Cititor inteligent pentru accelerarea proceselor dumneavoastră

SL102 – Cititor inteligent pentru accelerarea proceselor dumneavoastră

Fie că sunteți o afacere mică sau o companie mai mare, cu mulți angajați, cu siguranță veți accepta cu brațele deschise posibilitatea accelerării proceselor dumneavoastră de producție/logistică. Cum? Simplu, convenabil și eficient, cu cititorul inteligent Stronglink.

Module MIFARE® fiabile și accesibile

Module MIFARE® fiabile și accesibile

Tehnologia MIFARE® RFID face parte din viața noastră de zi cu zi mulțumită nivelului său ridicat de securitate și utilizării simple. Ca distribuitor autorizat, noi vă vom furniza module RFID conform nevoilor dumneavoastră.

SL040A va încărca direct pe placă

SL040A va încărca direct pe placă

Emulatorul de tastatură RFID este capabil să simplifice semnificativ urmărirea bunurilor.

Cookie-urile ne ajută să vă furnizăm servicii. Utilizând serviciile noastre, sunteţi de acord cu utilizarea cookie-urilor.