de 27 de ani pe piață
Reprezentanțe în 7 țări
Clienți din mai mult de 100 de țări
Suport de la dezvoltare până la fabricație

TRACOPOWER

TRACOPOWER

TRACO ELECTRONIC este o companie elveţiană cu sediul în Zurich, Elveţia şi este unul prin principalii specialişti în reţele electrice cu peste 30 de ani experienţă în proiectarea şi fabricarea de transformatoare de curent continuu şi alternativ de înaltă calitate. Traco Electronic AG îşi comercializează produsele la nivel global sub marca comercială TRACOPOWER.

Articolele producătorului

Convertoare 40W mici și robuste pentru aplicații feroviare

Convertoare 40W mici și robuste pentru aplicații feroviare

Seria TEQ-40WIR este o familie de module de coversie DC-DC izolate, de înaltă performanță, cu plaje de tensiuni de intrare ultra-wide 4:1 și temperaturi de funcționare de până la +92°C, ce vin în carcasă robustă de metal.

Obțineți mai mult spațiu pe PCB cu TEL 10WI

Obțineți mai mult spațiu pe PCB cu TEL 10WI

Convertor DC/DC de 10 TRACO POWER 10 W pentru aplicații cu spațiu limitat.

Cel mai mic convertor 2 Watt SMD DC/DC

Cel mai mic convertor 2 Watt SMD DC/DC

Atunci când vine vorba de dimensiuni reduse și un interval mare de temperaturi de funcționare, noua familie TRS2 de convertoare DC/DC de la TRACO Power este alegerea perfectă pentru aplicații IT, sisteme industriale de control și echipamente de măsurare.

Acest transformator DC/DC poate supraviețui chiar și în Armaghedon. Nu credeți?

Acest transformator DC/DC poate supraviețui chiar și în Armaghedon. Nu credeți?

TEQ 300WIR este un transformator DC/DC care îndeplinește și cele mai exigente cerințe de calitate, fiabilitate și securitate, pentru utilizarea în aplicații feroviare. Transformatoarele TRACO Power din această serie contribuie la crearea unor soluții simple și fiabile.

Materiale video

SOS webinar: Excellence in Power Conversion

SOS webinar: Excellence in Power Conversion

Încărcat pe server: 16.12.2013

Aveți nevoie de ajutor?
De ce TRACOPOWER?
  • calitate superioară, proiectate în Elveția
  • soluții industriale fiabile pentru alimentarea cu energie
  • mai multe tipuri, disponibile cu izolare galvanică
  • gamă largă de tipuri, inclusiv tipuri pe șină DIN
Stiati că?

Misiunea lui Traco Electronic este de a oferi clienților o soluție optimă de alimentare cu energie în ceea ce privește performanța, calitatea și costul pentru aplicațiile lor specifice. Gama de produse include de la tipurile SMD miniaturale, pânǎ la SIP, capsule DIP pentru cadre deschise, capsulate, închise și surse de alimentare pe șinǎ DIN.

Raportaţi o defecţiune

Doriți să schimbați ceva? Ați dat peste vreo eroare? Sau aveți vreun comentariu interesant? Împărtășiți-l cu noi. Comentariile valoroase vor fi recompensate. Aveți nevoie doar de a descrie eroarea sau un comentariu și sǎ furnizați datele dumneavoastră de contact. Vǎ mulțumim

Detalii de contact
Cookie-urile ne ajută să vă furnizăm servicii. Utilizând serviciile noastre, sunteţi de acord cu utilizarea cookie-urilor.
OK Mai multe informaţii