TSS COMPANY

TSS COMPANY

TSS COMPANY satisface standardul industrial global pentru UHF RFID, numit UHF Gen 2, pe care îl extindem prin poziţia noastră de lider în standard – prin procesul de stabilire şi de îmbunătăţire cu tehnologiile noastre proprii şi expertiza vastă în domeniu. TSS COMPANY este partener oficial al Texas Instruments şi NXP Semiconductors în domeniul RFID UHF.

Articolele producătorului

Bluetooth + UHF RFID = HUR120BT

Bluetooth + UHF RFID = HUR120BT

Deoarece cablurile sunt depășite și demodate, este timpul sǎ utilizați un cititor RFID UHF fără fir, noul HUR120BT. Este ușor de utilizat, la prețuri accesibile și ceea ce este foarte important - este foarte fiabil.

Cititoare UHF RFID de la TSS COMPANY

Cititoare UHF RFID de la TSS COMPANY

Numărul de aplicaţii de UHF RFID este în creştere exponenţială. SOS electronic are un nou partener pentru produsele RFID UHF cu o linie vastă de produse şi mare experienţă în RFID UHF.

Aveți nevoie de ajutor?
De ce TSS COMPANY?
Soluţiile software şi hardware ale TSS COMPANY vă pot ajuta pur şi simplu să identificaţi, localizaţi şi autentificaţi elemente, toate acestea fiind posibile datorită fiabilităţii, vitezei şi utilizării confortabile.
Stiati că?

TSS COMPANY s.r.o. este o companie slovacă, care dezvoltă şi produce soluţii UHF RFID din 2011. În 2014, TSS COMPANY a câştigat prestigiosul premiu "Ideea de Business a Anului".

Raportaţi o defecţiune

Doriți să schimbați ceva? Ați dat peste vreo eroare? Sau aveți vreun comentariu interesant? Împărtășiți-l cu noi. Comentariile valoroase vor fi recompensate. Aveți nevoie doar de a descrie eroarea sau un comentariu și sǎ furnizați datele dumneavoastră de contact. Vǎ mulțumim

Detalii de contact

Cookie-urile ne ajută să vă furnizăm servicii. Utilizând serviciile noastre, sunteţi de acord cu utilizarea cookie-urilor.
OK Mai multe informaţii