VOLTCRAFT

VOLTCRAFT® este fuziunea dintre scopul electric și măiestria artizanului de mare calibru, rezultând echipamente cu un stil superb, un amestec perfect de formă și funcție. Fiecare instrument și echipament a fost proiectat profesional pentru a facilita executarea lucrărilor de calitate și de înaltă calificare. Ȋnființatǎ ȋn Germania ȋn 1982, VOLTCRAFT® s-a impus ca unul dintre cei mai importanți performeri europeni de echipamente industriale de testare și măsurare.
Produse VOLTCRAFT din oferta noastră
Testere(13)
fără categorii
fără categorii
Lamps(1)
fără categorii
fără categorii
Aveți nevoie de ajutor?
De ce VOLTCRAFT?
  • produse de calitate superioarǎ
  • raport echilibrat preț / performanțǎ
  • design funcțional
  • ușor de folosit
  • portofoliu larg de produse
Stiati că?
Misiunea marcii Voltcraft este de a oferi clienților soluția optimă pentru un instrument de măsurare în termeni de performanță, calitate și cost pentru aplicațiile lor specifice. Gama de produse include de la simple adaptoare de perete pânǎ la surse de alimentare de laborator, clampmetre, multimetre digitale și alte instrumente speciale de măsurare, chiar osciloscoape.
Articolele producătorului VOLTCRAFT
Voltcraft VC-337 multimetru cu clește ultra-slim

Voltcraft VC-337 multimetru cu clește ultra-slim

Mulțumită dimensiunii și formei sale, cleștele ampermetric TRMS VC-337 este ideal pentru măsurarea în instalațiile dense ale cutiilor de distribuție și mașinilor. Îl puteți găsi în selecția noastră.

Sunteți interesați de miliOhm și microHenry atunci când măsurați?

Sunteți interesați de miliOhm și microHenry atunci când măsurați?

Instrumentele de măsurare Voltcraft LCR-100 și R-200 sunt capabile să convertească valoarea estimată într-o măsurătoare precisă și, mai mult decât atât, acestea vin și la un preț bun. Le puteți găsi în oferta noastră.

De-acum încolo umezeala nu vă va mai surprinde

De-acum încolo umezeala nu vă va mai surprinde

Umidometrul Voltcraft MF-100 măsoară cu ușurință, într-o manieră non-invazivă, majoritatea materialelor de construcție, la o adâncime de până la 40 mm.

Videoclipurile producătorului VOLTCRAFT

Voltcraft MF-100 Moisture indicator

Încărcat pe server: 26.04.2019

Voltcraft VC 890

Încărcat pe server: 29.11.2016
Cookie-urile ne ajută să vă furnizăm servicii. Utilizând serviciile noastre, sunteţi de acord cu utilizarea cookie-urilor.